arrow_drop_up arrow_drop_down

Online Informatie Overgang en Stress

Zit jij in de overgang? Of denk je dat je in de overgang zit? En herken je dat je lichaam niet doet wat jij wilt? En heb je in deze gekke periode last van (meer) stress? Lijkt me niet onbegrijpelijk!

Wat wil dat lichaam van mij?

Dan herken je vast ook dat je er niet zo veel van snapt? Van wat er allemaal in dat lijf gebeurt? Van je humeur, van je vreemde klachten, van je veranderende lijf, van de opvliegers? En waarschijnlijk irriteert en frustreert het je ook. En nu zit je ook nog thuis, misschien met veel mensen om je heen of juist alleen. Misschien heb je stress over je baan, enz. Niet heel onwaarschijnlijk in deze bijzondere wereld. De vraag: waarom voel ik me zo anders en wat wil dat lichaam van mij. Je gaat door, want het leven gaat door, maar het geeft je stress.

De antwoorden krijg je hier!

 En daarom organiseer ik deze online sessie. Ik vertel je over de feitelijke veranderingen in je lichaam, maar met name over de invloed van stress. Wat doet stress met jouw lichaam tijdens de overgang en hoe ga jij daar mee om. Je krijgt informatie, maar we doen ook wat korte oefeningen. Om een begin te maken met weer te leren luisteren naar je lijf. Want dat staat vaak niet op onze to-do-lijstjes. We hebben vaak niet eens door dat ons lichaam stress ervaart! Maar niet luisteren naar je lijf in deze fase levert stress op. En laat dat nou net de overgangsklachten verergeren. 


Ik geef je deze sessie wat handvatten om hier anders mee om te gaan, zeker in deze rare tijden.

Ik geef je waardevolle informatie, oefeningen, inspiratie en het gevoel dat je niet alleen bent! 


Dus wil jij ook die waardevolle informatie, die praktische tips en oefeningen?

Geef je dan nu op door een mail te sturen naar karina@eerstehulpbijovergang.nl.

Praktische informatie:

Datum: donderdag 2 juli

Tijd: 19.30 uur - 20.15 / 20.30 uur

Locatie: via zoom. De zoomlink ontvang je via de mail

Investering: gratis

Aanmelden: karina@eerstehulpbijovergang.nl