arrow_drop_up arrow_drop_down

Overgangscafe

Je bent niet alleen; ontmoet andere vrouwen in de overgang

Het is zo fijn om te delen

Wat ik bij alle dingen die ik organiseer steeds tegenkom is dat het zo fijn is om te delen. Te delen met andere vrouwen. Te horen dat die ander ook ergens last van heeft. Dat diegene ook geregeld in een "monster" lijkt te veranderen of down en depri is. Dat anderen ook alle controle kwijt zijn en daarvan in de war zijn. Maar ook dat iedere vrouw anders is en dat iedereen de overgang op zijn of haar manier doet. Dat iedereen aan het zoeken is naar antwoorden en oplossingen. Dat je niet gek bent dat je nog niet alles weet, want er is zooooo veel informatie te vinden. En dat is precies waar het overgangscafé voor is; uitwisselen, herkenning, ontmoeten, delen, vragen stellen, en koffie en thee drinken!

Wil jij?

  • Andere vrouwen ontmoeten die in dezelfde fase zitten?
  • Voelen dat je niet gek bent en dat je niet de enige bent met veel van jouw klachten?
  • Waardevolle tips ontvangen van andere vrouwen?
  • Jouw verhaal en tips delen met anderen?
  • Op een relaxte manier over alles wat bij de overgang hoort praten?

Doe dan mee met het Online Overgangscafe

Dan kun je, onder het genot van je eigen kopje koffie of thee lekker in je joggingbroek, even stil staan bij de fase en tijd waarin je nu zit. Hoor en zie je andere vrouwen, deelt er tips mee en zul je verhalen herkennen. Waar je uitlogt met een goed gevoel omdat je hebt kunnen merken dat je niet alleen bent. Alle aanwezige vrouwen hebben er, allen op hun eigen wijze, last van en zijn zoekende. Hoe zou het voor je zijn om er vrijuit over te kunnen praten zonder gêne en oordelen?

Als je dat wilt is het overgangscafé wat voor jou.  


Het Overgangscafé is een laagdrempelige en ontspannen manier om jezelf te informeren temidden van een groep prachtige vrouwen die in dezelfde fase zitten! Ervaar het zelf en kom ook!

Praktische informatie

Datum: maandag 16 november

Tijd: 20.00 tot 21.15 uur

Locatie: vanaf je eigen bank (-:

Bijdrage: noppes

Alleen zelf even koffie of thee zetten

Anderen over de Overgangscafé

Superfijn om andere vrouwen die ook in de overgang zijn te ontmoeten!

Deelneemster 

De herkenning maakt dat ik me minder alleen voel met mijn klachten!

Deelneemster

Fijn ,warm, mooi, informatief en gezellig! 

Deelneemster

Alle vrouwen komen in de overgang; je bent dus niet alleen!

Vraag & Antwoord

Ik zie er tegenop om alleen te komen?

Het vorige overgangscafé waren er veel vrouwen die alleen kwamen; daarin ben je zeker niet alleen. De vrouwen die alleen kwamen vonden snel aansluiting omdat iedereen in de overgang zit. Daarnaast ben ik er ook nog en ik hou iedereen in de gaten; kortom je hoeft je niet alleen te voelen!

Hoe werkt het overgangscafé?

Om 20 uur komt iedereen langszaam binnen druppelen en nemen we een kop koffie of thee. Vaak maken we een kort rondje wie je bent en wat je hier brengt. En dan ontstaat het gesprek vanzelf. Je kunt je vragen stellen en ik vertel iets over je lichaam en de overgang. Verder is er geen echt programma maar relaxt samen uitwisselen.

Wat als er geen antwoord is voor mijn vragen

Inmiddels ken ik goed de weg in overgangsland. En daar waar ik je niet kan helpen weet ik veelal wel waar je wél moet zijn. 

Wil jij ook waardevolle informatie?