arrow_drop_up arrow_drop_down

Vier je VrouwZijn!

Zit jij in de overgang en ben je je vrouwelijke gevoel ook een beetje kwijt? Of ben je gewoon helemaal de weg een beetje kwijt doordat je hormonen grotendeels bepalen hoe jij je voelt? 

Ik weet er alles van vrouw.....

Het hoort bij het VrouwZijn, bij deze fase, maar prettig….nou…..daar denkt iedere vrouw weer anders over.

Graag alles weer zoals het was a.u.b!

Want deze fase is voor iedere vrouw anders. De 1 rolt er zo doorheen en de ander haar leven verandert in een soort hel. En alles wat daartussen zit. “Het hoort er bij” zeggen ze dan tegen je. En dat klopt ook, maar op dat moment zit jij daar niet op te wachten. Jij voelt je een vreemde in jouw lichaam en wilt het liefst dat alles weer wordt zoals het was. 

Maar de naam zegt het al: je gaat over van het 1 naar het ander. Naar een nieuwe fase. Een fase waarin het kan gebeuren dat je het contact met je vrouwzijn kwijt bent.

Kom ook je VrouwZijn weer vieren!

 En daarom organiseer ik deze drieluik. Omdat ik met jou en en groep andere prachtige vrouwen wil vieren dat we vrouw zijn. Werken met de vrouwelijke en mannelijke energie in ons lijf, bewegen, dansen en voelen wat dat met ons doet.We gaan beide energieën in beweging zetten, ervaren en vieren!

De basis van de trainging is bewegen in de ruimste zin van het woord; van binnen en van buiten! We doen oefeningen, alleen of met elkaar, we gaan “spelen”, dansen, enz. Alles met als doel om je vrouwzijn weer meer te ervaren. 

Niets moet en alles mag!

Zin om mee te doen en jouw mannelijke en vrouwelijke energie te ervaren en te vieren?

Geef je dan nu op!

Praktische informatie:

Datum: donderdag 13, 20 en 27 juni

Tijd: inloop 19.45, start 20.00 uur, einde 21.30 uur

Locatie: HOF20, Begijnhof 20 te Haarlem

Investering: 99,00 euro, inclusief thee en lekkers. 

Bij aanmelding voor 30 mei betaal je slechts 89,00 euro